NAK JANA PENDAPATAN DENGAN DROPSHIP BUKU?

Dropship#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome

Lebih 8000 tajuk buku dari pelbagai Penerbit untuk anda jual. Dengan modal serendah RM20 anda boleh buka kedai buku online anda sendiri. TAK TAHU NAK BERNIAGA ONLINE? Kelas Sales dan Marketing setiap minggu secara percuma akan disediakan untuk anda. Dan setiap minggu akan ada sharing moment dari TOP DROPSHIPPER. ✅ TIDAK PERLU BELI STOK✅ BOLEH

 412 total views

𝐏𝐑𝐎𝐉𝐄𝐊 𝐑𝐀𝐘𝐀 𝟐𝟎𝟐𝟏, 𝐁𝐔𝐀𝐓 𝐃𝐔𝐈𝐓 𝐃𝐄𝐍𝐆𝐀𝐍 𝐁𝐔𝐊𝐔

Dropship#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome

Jana pendapatan dengan Dropship Buku dan jadi Usahawan Buku. Jual buku income bertambah, pahala pun dapat. sudah terbukti dengan hanya menjual buku secara dropship sahaja dapat mencapai jualan sehingga 100K sebulan. Nak tengok testimoni boleh klik link dibawah ini https://bit.ly/3oo6Ekv 𝐀𝐩𝐚 𝐤𝐞𝐥𝐞𝐛𝐢𝐡𝐚𝐧 𝐃𝐫𝐨𝐩𝐬𝐡𝐢𝐩 𝐔𝐬𝐚𝐡𝐚𝐰𝐚𝐧 𝐁𝐮𝐤𝐮. 1. Support AWB Shopee dan Lazada2. Sistem order online melalui

 727 total views

𝐒𝐄𝐃𝐈𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐁𝐀𝐂𝐊𝐔𝐏 𝐏𝐋𝐀𝐍 𝐊𝐀𝐋𝐀𝐔 𝐏𝐊𝐏 𝐁𝐄𝐑𝐏𝐀𝐍𝐉𝐀𝐍𝐆𝐀𝐍

Dropship#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome

Kes dah mencecah 4,000 lebih dalam masa sehari. Tak mustahil kita akan mengalami PKP yang panjang dan lebih ketat. Bagi yang bekerja dalam sektor “Non Essential” lebih baik bersiap sedia mencari peluang untuk jana pendapatan tanpa modal. 𝐊𝐄𝐍𝐀𝐏𝐀 𝐓𝐀𝐍𝐏𝐀 𝐌𝐎𝐃𝐀𝐋? Sekarang buat waktu untuk habiskan duit simpanan untuk beli stok yang tak tahu akan terjual

 1,687 total views

Saya jual ebook saya di Google Play Book…

MARKETPLACE EBOOK PERSONALPLATFORM JUALAN EBOOK#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome

Selain di PublishDrive dan Draft2digital, saya juga menggunakan platform Google Play Book untuk memasarkan ebook-ebook terbitan Geinwo Enterprise. Cumanya, Google Play Book sangat ‘strict’ tentang pemasaran ebook menerusi channel mereka dan akaun publisher sangat limited. Walaubagaimanapun, apa yang paling saya suka mengenai pemasaran di Google Play Book adalah saya boleh membayar menggunakan kredit dari telefon

 4,236 total views,  2 views today

Saya jual ebook saya di Draft2digital

MARKETPLACE EBOOK PERSONALPLATFORM JUALAN EBOOK#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome

Saya juga menggunakan platform ini iaitu Draft2digital untuk memasarkan ebook yang saya telah hasilkan. Pendaftaran adalah percuma dan seperti biasa, apa yang diperlukan adalah ebook yang telah siap untuk diupload ke laman web ini. Draft2digital. Jangan berlengah lagi, tunjukkan bakat anda dalam bidang penulisan dan dapatkan pendapatan sampingan dengan menghasilkan ebook anda sendiri! Jom daftar!

 1,053 total views,  1 views today

Saya jual ebook saya kat PublishDrive

MARKETPLACE EBOOK PERSONALPLATFORM JUALAN EBOOK#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome

Untuk pengetahuan anda, pendaftaran adalah PERCUMA! Tiada yuran tersembunyi dan apa yang anda perlukan adalah ebook yang sudah siap untuk dijual melalui platform PublishDrive! Apa tunggu lagi? Jom buat duit dengan hasil penulisan ebook anda ke peringkat global. Jual buku anda ke seluruh dunia. My Affiliate link : Please Click link below https://admin.publishdrive.com/registration/aff/geinwoenterprise  1,005 total views

 1,005 total views

Biodata Penulis blog/ebook

BIODATA PENULIS#art#beautiful#berlawandengansyaitanII#cute#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome#fashion#follow#followme#geinwoenterprise#happy#instadaily#instagood#like4like#love#me#nature#photography#photooftheday#picoftheday#repost#selfie#summer#tbt#vve #dropship

Bismillahirahmanirrahim. Saya adalah penulis baru dalam dunia penulisan. Sebelum ini saya hanya menulis di Blog sahaja dan tidak pernah menulis atau pun menjadi penulis jemputan sepertimana sejarah latar belakang penulis-penulis yang lain. Saya menerima pendidikan sehingga ke peringkat ijazah di Universiti Sains Malaysia (USM) dalam bidang pengurusan. Saya juga mempunyai kelulusan dalam bidang Diploma Komputer

 1,580 total views