Saya jual ebook saya di Google Play Book…

MARKETPLACE EBOOK PERSONALPLATFORM JUALAN EBOOK#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome

Selain di PublishDrive dan Draft2digital, saya juga menggunakan platform Google Play Book untuk memasarkan ebook-ebook terbitan Geinwo Enterprise. Cumanya, Google Play Book sangat ‘strict’ tentang pemasaran ebook menerusi channel mereka dan akaun publisher sangat limited. Walaubagaimanapun, apa yang paling saya suka mengenai pemasaran di Google Play Book adalah saya boleh membayar menggunakan kredit dari telefon

 3,514 total views

Saya jual ebook saya di Draft2digital

MARKETPLACE EBOOK PERSONALPLATFORM JUALAN EBOOK#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome

Saya juga menggunakan platform ini iaitu Draft2digital untuk memasarkan ebook yang saya telah hasilkan. Pendaftaran adalah percuma dan seperti biasa, apa yang diperlukan adalah ebook yang telah siap untuk diupload ke laman web ini. Draft2digital. Jangan berlengah lagi, tunjukkan bakat anda dalam bidang penulisan dan dapatkan pendapatan sampingan dengan menghasilkan ebook anda sendiri! Jom daftar!

 898 total views

Saya jual ebook saya kat PublishDrive

MARKETPLACE EBOOK PERSONALPLATFORM JUALAN EBOOK#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome

Untuk pengetahuan anda, pendaftaran adalah PERCUMA! Tiada yuran tersembunyi dan apa yang anda perlukan adalah ebook yang sudah siap untuk dijual melalui platform PublishDrive! Apa tunggu lagi? Jom buat duit dengan hasil penulisan ebook anda ke peringkat global. Jual buku anda ke seluruh dunia. My Affiliate link : Please Click link below https://admin.publishdrive.com/registration/aff/geinwoenterprise  836 total views

 836 total views

Biodata Penulis blog/ebook

BIODATA PENULIS#art#beautiful#berlawandengansyaitanII#cute#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome#fashion#follow#followme#geinwoenterprise#happy#instadaily#instagood#like4like#love#me#nature#photography#photooftheday#picoftheday#repost#selfie#summer#tbt#vve #dropship

Bismillahirahmanirrahim. Saya adalah penulis baru dalam dunia penulisan. Sebelum ini saya hanya menulis di Blog sahaja dan tidak pernah menulis atau pun menjadi penulis jemputan sepertimana sejarah latar belakang penulis-penulis yang lain. Saya menerima pendidikan sehingga ke peringkat ijazah di Universiti Sains Malaysia (USM) dalam bidang pengurusan. Saya juga mempunyai kelulusan dalam bidang Diploma Komputer

 1,473 total views

𝗡𝗔𝗞 𝗖𝗔𝗥𝗜 𝗣𝗥𝗢𝗚𝗥𝗔𝗠 𝗗𝗥𝗢𝗣𝗦𝗛𝗜𝗣 𝗧𝗘𝗥𝗕𝗔𝗜𝗞?

Dropship#beautiful#bukubaru#bukubestseller#bukuedukatif#bukumalaysia#bukumelayu#bukumurah#bukuonline#bukuterbaik#bukuterkini#bukuterlajaklaris#cute#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome#fashion#happy#instagood#jomfollow#jomfollowigkami#jomfollowigsaya#jomfollowme#jomfollowmyig#jomfollowramai2#jomfollowsaya#like4like#love#NewArrival#OnSale#photooftheday#picoftheday#tbt

Dropship adalah salah satu cara atau program untuk menjana pendapatan tambahan malahan boleh dijadikan sumber pendapatan utama. Tapi carilah program dropship yang banyak bagi benefit dan support yang padu Dari HQ. Antara ciri- ciri Program Dropship Yang padu ialah: 1) SUPPORT GROUP Cari yang ada support group supaya Kita tidak terkapai-kapai apa nk buat Lepas

 32 total views

“Banyak membantu saya menambah pendapatan sampingan”

Dropship#beautiful#bukubaru#bukubestseller#bukuedukatif#bukumalaysia#bukumelayu#bukumurah#bukuonline#bukuterbaik#bukuterkini#bukuterlajaklaris#cute#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome#fashion#happy#instagood#jomfollow#jomfollowigkami#jomfollowigsaya#jomfollowme#jomfollowmyig#jomfollowramai2#jomfollowsaya#like4like#love#NewArrival#OnSale#photooftheday#picoftheday#tbt

“Banyak membantu saya menambah pendapatan sampingan” :x:Tak perlu sewa kedai:x:Tak perlu simpan stok:x:Tak perlu proses order:x:Tak perlu upah pekerja:x:Tak perlu hantar barang:x:Tak ada risiko stok tak terjual Mudah dan yuran pendaftaran serendah harga RM 20 untuk jadi Usahawan Buku Klik link ini untuk tahu lebih lanjutKlik: https://bit.ly/3oo6Ekv  54 total views

 54 total views

BUAT DUIT SEMUDAH ABC DENGAN DROPSHIP 🤯🤯🤯

Dropship#beautiful#bukubaru#bukubestseller#bukuedukatif#bukumalaysia#bukumelayu#bukumurah#bukuonline#bukuterbaik#bukuterkini#bukuterlajaklaris#cute#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome#fashion#happy#instagood#jomfollow#jomfollowigkami#jomfollowigsaya#jomfollowme#jomfollowmyig#jomfollowramai2#jomfollowsaya#like4like#love#NewArrival#OnSale#photooftheday#picoftheday#tbt

Dropship adalah sistem bisnes yang membolehkan anda menjual tanpa perlu menyimpan atau membeli stok terlebih dahulu. Cara sistem dropship berfungsi adalah seperti berikut: Ejen dropship buat promosi kepada pelanggan Pelanggan buat bayaran & beri info penghantaran kepada ejen dropship Ejen dropship buat order menerusi sistem order syarikat dropship Syarikat dropship buat penghantaran kepada pelanggan PROGRAM

 64 total views,  1 views today

BUKAK KEDAI DI SHOPEEE SAHAJA

Dropship#beautiful#bukubaru#bukubestseller#bukuedukatif#bukumalaysia#bukumelayu#bukumurah#bukuonline#bukuterbaik#bukuterkini#bukuterlajaklaris#cute#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome#fashion#happy#instagood#jomfollow#jomfollowigkami#jomfollowigsaya#jomfollowme#jomfollowmyig#jomfollowramai2#jomfollowsaya#like4like#love#NewArrival#OnSale#photooftheday#picoftheday#tbt

Jom jana pendapatan tambahan dengan jadi dropship Usahawan Buku. Cari pendapatan tambahan dengan Menjual Buku tanpa modal.Yuran serendah RM20 seumur hidup. Tak perlu sewa kedai Tak perlu simpan stok Tak perlu proses order Tak perlu upah pekerja Tak perlu hantar barang Tak ada risiko stok tak terjual Apa Yang Anda Dapat?1) Support Group 24Hr2) Kelas

 49 total views

Apa itu Dropship?

Dropship#beautiful#bukubaru#bukubestseller#bukuedukatif#bukumalaysia#bukumelayu#bukumurah#bukuonline#bukuterbaik#bukuterkini#bukuterlajaklaris#cute#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome#fashion#happy#instagood#jomfollow#jomfollowigkami#jomfollowigsaya#jomfollowme#jomfollowmyig#jomfollowramai2#jomfollowsaya#like4like#love#NewArrival#OnSale#photooftheday#picoftheday#tbt

Dropship adalah sistem bisnes yang membolehkan anda menjual tanpa perlu menyimpan atau membeli stok terlebih dahulu. Cara sistem dropship berfungsi adalah seperti berikut: Ejen dropship buat promosi kepada pelanggan Pelanggan buat bayaran & beri info penghantaran kepada ejen dropship Ejen dropship buat order menerusi sistem order syarikat dropship Syarikat dropship buat penghantaran kepada pelanggan Dengan

 49 total views

𝟐𝟎𝟐𝟏 𝐓𝐀𝐇𝐔𝐍 𝐔𝐍𝐓𝐔𝐊 𝐊𝐈𝐓𝐀 𝐔𝐁𝐀𝐇 𝐒𝐓𝐀𝐓𝐔𝐒 𝐊𝐄𝐖𝐀𝐍𝐆𝐀𝐍 𝐊𝐈𝐓𝐀

Dropship#beautiful#bukubaru#bukubestseller#bukuedukatif#bukumalaysia#bukumelayu#bukumurah#bukuonline#bukuterbaik#bukuterkini#bukuterlajaklaris#cute#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome#fashion#happy#instagood#jomfollow#jomfollowigkami#jomfollowigsaya#jomfollowme#jomfollowmyig#jomfollowramai2#jomfollowsaya#like4like#love#NewArrival#OnSale#photooftheday#picoftheday#tbt

Jana pendapatan dengan Dropship Buku dan jadi Usahawan Buku. Jual buku income bertambah, pahala pun dapat. sudah terbukti dengan hanya menjual buku secara dropship sahaja dapat mencapai juala sehingga 100K sebulan. Nak tengok testimoni boleh klik link dibawah ini https://bit.ly/3oo6Ekv 𝐀𝐩𝐚 𝐤𝐞𝐥𝐞𝐛𝐢𝐡𝐚𝐧 𝐃𝐫𝐨𝐩𝐬𝐡𝐢𝐩 𝐔𝐬𝐚𝐡𝐚𝐰𝐚𝐧 𝐁𝐮𝐤𝐮. Support AWB Shopee dan Lazada Sistem order online melalui WEBSITE

 68 total views,  3 views today

𝐊𝐀𝐋𝐀𝐔 𝐏𝐊𝐏 𝐋𝐀𝐆𝐈 𝐍𝐀𝐊 𝐁𝐔𝐀𝐓 𝐀𝐏𝐀?

Dropship#beautiful#bukubaru#bukubestseller#bukuedukatif#bukumalaysia#bukumelayu#bukumurah#bukuonline#bukuterbaik#bukuterkini#bukuterlajaklaris#cute#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome#fashion#happy#instagood#jomfollow#jomfollowigkami#jomfollowigsaya#jomfollowme#jomfollowmyig#jomfollowramai2#jomfollowsaya#like4like#love#NewArrival#OnSale#photooftheday#picoftheday#tbt

Kebelakangan ini banyak ura-ura yang mengatakan akan dikenakan PKP di negeri tertentu yang mempunyai kes tinggi setiap hari. 𝐏𝐄𝐑𝐒𝐎𝐀𝐋𝐀𝐍𝐍𝐘𝐀 𝐁𝐄𝐑𝐒𝐄𝐃𝐈𝐀𝐊𝐀𝐇 𝐊𝐈𝐓𝐀? Ramai yang akan terjejas dari segi kewangan kerana ada yang bekerja gaji harian dan mencari pendapatan secara harian. tiba masa untuk kita bersedia dari awal segala perancangan untuk tambah pendapatan kita secara online. Mengikut

 69 total views,  2 views today

NAK JANA PENDAPATAN DENGAN DROPSHIP BUKU?

Dropship#beautiful#bukubaru#bukubestseller#bukuedukatif#bukumalaysia#bukumelayu#bukumurah#bukuonline#bukuterbaik#bukuterkini#bukuterlajaklaris#cute#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome#fashion#happy#instagood#jomfollow#jomfollowigkami#jomfollowigsaya#jomfollowme#jomfollowmyig#jomfollowramai2#jomfollowsaya#like4like#love#NewArrival#OnSale#photooftheday#picoftheday#tbt

Lebih 8000 tajuk buku dari pelbagai Penerbit untuk anda jual. Dengan modal serendah RM20 anda boleh buka kedai buku online anda sendiri. TAK TAHU NAK BERNIAGA ONLINE? Kelas Sales dan Marketing setiap minggu secara percuma akan disediakan untuk anda. Dan setiap minggu akan ada sharing moment dari TOP DROPSHIPPER. ✅ TIDAK PERLU BELI STOK✅ BOLEH

 76 total views

“GAJI MASUK SEKEJAP JE HABIS”

Dropship

Pernah tak anda alami situasi di atas?Gaji masuk sekejap je habis buat bayar macam-macam.Ini bermakna pendapatan yang anda dapat sekarang tidak mencukupi untuk perbelanjaan anda.Kami ingin mencari orang mengalami situasi di atas untuk kami bantu jana pendapatan tambahan.Kami tidak janjikan anda terus jadi kaya tapi Insya Allah pendapatan anda bertambah.APA KELEBIHAN JOIN DROPSHIP KAMI🔥 Margin

 62 total views

𝐔𝐁𝐀𝐇 𝐋𝐄𝐋𝐀𝐇 𝐉𝐀𝐃𝐈 𝐋𝐈𝐋𝐋𝐀𝐇

Book#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome

Segala amal itu bergantung pada niatnya, dan setiap orang hanya mendapatkan apa yang diniatnya. Kadang-kadang dalam usaha bagi mengejar satu matlamat hidup, terdapat bahagian daripada hidup kita yang harus dikorbankan. Demi memenuhi kehendak pekerjaan, keluarga terabai, kesihatan tidak kita fikirkan, bahkan hak Allah SWT pun dilewatkan. Padahal, itu hanya ketidakmampuan kita mengurus waktu ataupun memang

 84 total views