MISI PENCARIAN DROPSHIP

Spread the love

Kami mahu membuka peluang keemasan ini kepada 100 orang sahaja buat masa ini untuk join group dropship Usahawan Buku .

Siapa yang kami nak cari ?

suri rumah yang mahu membantu suami meningkatkan ekonomi keluarga
Anak-anak yang mahu beri duit belanja lebih kepada emak dan ayah di kampung
pelajar universiti yang mahu mencari duit sendiri dan dapat meringankan sedikit tanggungan famili
mereka yang baru dibuang kerja atau dikurangkan gaji akibat wabak covid-19
mereka yang baru belajar dan mahu mencuba membuat bisnes secara online

Kenapa Usahawan Buku ini terbaik?

Tidak perlu pegang stok, Tidak perlu keluar rumah untuk pos barang, tidak perlu bungkus barang sebab semuanya akan diuruskan termasuk urusan penghantaran. Kita hanya cuma perlu promosikan sahaja, ambil order, submit dan bayar secara online kepada kami pada harga diskaun dan terus dapat untung. Senang ke senang?
Tim sokongan dari HQ yang akan memberikan panduan dan membantu. Copywriting dan bahan untuk marketing disediakan,kita hanya perlu rajin dan konsisten mempromosikan sahaja.
Untung yang berbaloi dan menarik. Lebih 8,000 tajuk buku boleh dipromosikan. Potensi untuk jualan adalah sangat tinggi. Ada pelbagai kategori dan genre.
Group Coaching. Pihak kami akan sentiasa memberikan kelas-kelas percuma dan juga sessi-sessi Google Meet yang akan menekankan tentang trend pasaran dan tips-tips menarik dari dropshipper yang sudah berjaya. Perkongsian info untuk semua.

Kami mahu mencari mereka yang serius untuk mencari ilmu perniagaan secara dropshipping, yang mahu berniaga secara berkongsi ilmu dan rezeki dengan orang lain.
Ingat, kalau kita tidak bermula sekarang, sampai bila-bila pun kita tidak akan melangkah ke hadapan dengan lebih jauh lagi.

Klik link berikut dan jadilah sebahagian dari keluarga Usahawan Buku :
Klik: https://bit.ly/3oo6Ekv

 532 total views,  4 views today

Leave a Reply