π—‘π—”π—ž 𝗖𝗔π—₯π—œ 𝗣π—₯π—’π—šπ—₯𝗔𝗠 𝗗π—₯π—’π—£π—¦π—›π—œπ—£ π—§π—˜π—₯π—•π—”π—œπ—ž?

Spread the love

Dropship adalah salah satu cara atau program untuk menjana pendapatan tambahan malahan boleh dijadikan sumber pendapatan utama.

Tapi carilah program dropship yang banyak bagi benefit dan support yang padu Dari HQ.

Antara ciri- ciri Program Dropship Yang padu ialah:

1) SUPPORT GROUP

  • Cari yang ada support group supaya Kita tidak terkapai-kapai apa nk buat Lepas join dropship

2) MARGIN TINGGI

  • Cari produk yang margin agak tinggi ataupun margin dalam bentuk % percentage supaya senang nak buat kira-kira. Nak jual kat shopee pun senang

3) SISTEM ORDER SISTEMATIK
-Yang ni penting jugak supaya senang nak check Stok dan buat tempahan. Tidak perlu nak WhatsApp HQ nak buat tempahan dan tanya stok. Check secara online sahaja.

4) PELBAGAI COURIER

  • Kalau HQ yang support pelbagai courier ni best sebab Kita ada banyak pilihan kepada customer

5) KELAS MARKETING & MARKETING DISEDIAKAN

  • Ini sangat penting sebab biasanya yang masuk dropship ni orang yang baru nak bermula buat bisnes. Kalau da power business baik buat bisnes sendiri betul tak?

6) SHOPEE FRIENDLY SUPPLIER

  • Tak dinafikan Shopee merupakan salah satu Marketplace yang sangat terkenal di Malaysia. Kalau dapat supplier yang faham bagaimana sistem Shopee Dan boleh print AWB senang. Satu lagi yang dibenarkan berniaga Di Shopee.

Itu la kot rasanya yang penting kalau nak join Dropship.

Saya sekarang menjual buku. Kalau awal-awal berminat nak sertai Program Dropship Kami boleh klik link kat bawah ni. InsyaAllah semua yang saya ceritakan di atas ada

Klik: https://bit.ly/3oo6Ekv

 534 total views,  2 views today

Leave a Reply