π’π„πƒπˆπ€πŠπ€π ππ€π‚πŠπ”π 𝐏𝐋𝐀𝐍 πŠπ€π‹π€π” 𝐏𝐊𝐏 𝐁𝐄𝐑𝐏𝐀𝐍𝐉𝐀𝐍𝐆𝐀𝐍

Spread the love

Kes dah mencecah 4,000 lebih dalam masa sehari. Tak mustahil kita akan mengalami PKP yang panjang dan lebih ketat. Bagi yang bekerja dalam sektor “Non Essential” lebih baik bersiap sedia mencari peluang untuk jana pendapatan tanpa modal.

πŠπ„ππ€ππ€ 𝐓𝐀𝐍𝐏𝐀 πŒπŽπƒπ€π‹?

Sekarang buat waktu untuk habiskan duit simpanan untuk beli stok yang tak tahu akan terjual ke tidak. Lebih balik berniaga secara dropship yang mana anda cari pelanggan dahulu baru beli dari HQ. Penghantaran pun HQ yang tolong uruskan, anda hanya perlu fokus untuk menjual dan marketing sahaja.


πŠπ„ππ€ππ€ 𝐔𝐒𝐀𝐇𝐀𝐖𝐀𝐍 ππ”πŠπ”?


produk utama ialah buku tapi bukan sekadar buku sahaja. Macam-macam ada dari buku sehingga lah produk makanan.
+ Ada lebih 8,000 produk
+ Belian secara online di website 24 jam
+ Support semua kurier di Shopee+ Support group yang aktif
+ Tak perlu pegang stok pun boleh ada kedai buku online sendiri

TINDAKAN DARI ANDA!!!
masih nak menunggu atau nak bermula dari sekarang?

lebih baik buat dan gagal dari menyesal tak buat lansung. Tapi jangan risau kami akan tolong anda bagaimana nak mulakan perniagaan online.

nak tahu mengenai Usahawan Buku?
–>https://bit.ly/3oo6Ekv

 90 total views,  4 views today

Leave a Reply