Bab 22 – Terpukau (BDSII)

Spread the love

Bab 22 – Terpukau

Berita yang sangat mengejutkan Datin Faridah dan Datin Asmawani apabila mendapat tahu suami mereka iaitu Datuk Kassim dan Datuk Halim ditemui mati di dua lokasi yang berbeza dengan kesan tikaman melebihi lima belas kali di tubuh masing-masing menurut laporan polis yang disampaikan kepada pemberita. Kes yang diklasifikasikan sebagai kes bunuh tersebut mendapat liputan meluas media kerana melibatkan dua orang pengarah syarikat gergasi Cemerlang Venture yang sebelum ini telah dilaporkan kehilangan seorang Mr Iron Man iaitu Datuk Hisyam yang merupakan Anchor Man dalam syarikat berkenaan. Namun kehadiran anak Datuk Hisyam iaitu Sofea berjaya menstabilkan kedudukan syarikat yang agak tidak stabil kerana kejatuhan harga saham syarikat pada masa itu.

Datin Faridah dan Datin Asmawani tidak menunjukkan sebarang reaksi atau perasaan sedih setelah mendapat tahu kematian suami masing-masing. Riak wajah mereka ketika ditanya oleh pemberita mendapati mereka seperti terpukau dengan kejadian tersebut.

Pak Ramlan muncul dirumah Datin Faridah ketika wanita berkenaan berasa sangat sedih dan sugul dengan nasib yang menimpa dirinya dan keluarganya. Mulanya dia terkejut dengan kehadiran Pak Ramlan namun setelah dipukau Datin Faridah tidak lagi takut mahupun membenci Pak Ramlan.

Datin Faridah dibawa pulang ke rumah oleh Pak Rahman. Begitulah halnya dengan Datin Faridah yang juga telah dipukau untuk menurut sahaja apa yang diarahkan oleh Pak Ramlan. Keduanya dibawa balik kerumah Pak Ramlan yang kemudian telah menjadikan mereka berdua sebagai ‘isterinya’.

Setiap malam Pak Ramlan bersama-sama dengan ‘isterinya’ dan pada waktu siang kedua-dua wanita berkenaan hanya tidur dan tidak melakukan apa-apa perkara.

Di malam hari pula, kedua-duanya menjadi hamba nafsu Pak Ramlan yang berpanjangan sehingga ke pagi. Tiada langsung penolakan ataupun penentangan yang ditunjukkan oleh kedua-dua wanita berkenaan yang kemungkinan besar sudah menjadi mangsa sihir Pak Ramlan dan sahabatnya Azazil yang bergilir-gilir bersama wanita-wanita mangsa mereka tersebut.

Disebabkan keadaan mereka yang tidak mempunyai kesiuman yang normal akhirnya kedua-dua wanita berkenaan dibunuh oleh Pak Ramlan yang mendapati mereka tidak lagi bertenaga untuk melayan nafsu buasnya.

 438 total views,  3 views today

Leave a Reply