Bagaimana nak jual ebook?

JUAL EBOOK

Rasanya ramai orang kat luar sana yang nak jadi seorang penulis buku. Buku pun dah banyak ditulis tapi tak tahu nak buat apa dan nak bawa ke mana? Panduan Ebook banyak di pasaran. Boleh je beli tapi kita ni jenis yang tak mampu dan tak berani nak buat pelaburan ke arah itu. Nak tak nak,

 809 total views,  2 views today

Cerita Berlawan Dengan Syaitan part 2

EBOOK PROMO

Ini merupakan buku siri berlawan dengan syaitan kedua yang ditulis oleh saya. Buku ini mempunyai watak kesinambungan dari berlawan dengan syaitan part 1. Namun yang demikian, jalan ceritanya agak berbeza dengan jilid yang terdahulu. Boleh didapati di Google Play Book dan Shopee, buku ini menampikan kelainan dari segi penceritaan dan susur atur watak yang diperkenalkan

 745 total views,  4 views today