Biodata Penulis blog/ebook

Spread the love

Bismillahirahmanirrahim.

Saya adalah penulis baru dalam dunia penulisan. Sebelum ini saya hanya menulis di Blog sahaja dan tidak pernah menulis atau pun menjadi penulis jemputan sepertimana sejarah latar belakang penulis-penulis yang lain. Saya menerima pendidikan sehingga ke peringkat ijazah di Universiti Sains Malaysia (USM) dalam bidang pengurusan. Saya juga mempunyai kelulusan dalam bidang Diploma Komputer Sains dari Universiti Teknologi Mara (UiTM). Bidang penulisan merupakan bidang sambilan saya kerana saya masih lagi berjinak-jinak dengan ilmu dalam menulis cerita atau menghasilkan karya kreatif dalam
genre kegemaran saya iaitu seram/misteri dan cinta/romantik. Segala kekurangan dan kekhilafan saya dalam menulis
cerita ini harap dimaafi kerana saya hanya manusia biasa yang tidak dapat lari dari melakukan kesilapan dan
kesalahan.

Tentu anda semua tertanya-tanya kenapa saya paparkan hasil penulisan saya di blog ini kan? Walhal cerita-cerita tersebut sedang dijual dalam bentuk ebook kepada peminat-peminat cerita mengikut genre masing-masing. Ini adalah kerana saya percaya “free marketing” lebih menguntungkan tanpa saya perlu mengeluarkan belanja promosi. Ditambah lagi, secara tidak langsung anda akan menjadi pengunjung tetap ke blog saya pada setiap hari. Jika anda bersabar anda akan menjadi pengikut saya yang setia pada setiap hari untuk membaca sambungan cerita yang saya tulis. Mungkin juga ada di kalangan anda yang tidak berapa nak sabar dan membeli ebook cerita yang sedang dipaparkan di blog saya yang serba kekurangan ini. Saya mengucapkan berbanyak-banyak terima kasih atas sokongan anda samada yang sedia untuk mengeluarkan wang bagi mendapatkan karya saya ataupun anda yang rajin melawat blog saya untuk membaca karya hasil tulisan saya. Kepada anda yang mungkin mempunyai minat yang sama seperti saya, saya sedia dihubungi oleh anda untuk mendapatkan panduan ataupun berkongsi-kongsi pandangan dan cadangan yang menguntungkan kedua-dua belah pihak. Jangan tunggu sampai esok sekiranya anda perlu untuk menghubungi saya. Emel dan nombor telefon saya ada dinyatakan dibawah profile pic saya.

Sesungguhnya yang baik dan sempurna itu hanya dari Allah swt dan yang tidak sempurna itu datang dari kelemahan diri saya sendiri.

Wassalam wbt.

Sekian,

Shah Iskandar

Perkembangan Terbaru :

Saya kini menceburi bidang keusahawanan untuk menjual buku-buku secara dalam talian (online) / dropshipping. Sesapa yang berminat untuk menceburi bidang ini boleh lah menghubungi saya untuk keterangan lanjut.

https://play.google.com/store/books/details/Shah_Iskandar_Berlawan_Dengan_Syaitan_3?id=lRlvDwAAQBAJ

 1,581 total views,  1 views today

Leave a Reply