Saya jual ebook saya di Google Play Book…

MARKETPLACE EBOOK PERSONALPLATFORM JUALAN EBOOK#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome

Selain di PublishDrive dan Draft2digital, saya juga menggunakan platform Google Play Book untuk memasarkan ebook-ebook terbitan Geinwo Enterprise. Cumanya, Google Play Book sangat ‘strict’ tentang pemasaran ebook menerusi channel mereka dan akaun publisher sangat limited. Walaubagaimanapun, apa yang paling saya suka mengenai pemasaran di Google Play Book adalah saya boleh membayar menggunakan kredit dari telefon

 5,352 total views,  13 views today

Saya jual ebook saya di Draft2digital

MARKETPLACE EBOOK PERSONALPLATFORM JUALAN EBOOK#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome

Saya juga menggunakan platform ini iaitu Draft2digital untuk memasarkan ebook yang saya telah hasilkan. Pendaftaran adalah percuma dan seperti biasa, apa yang diperlukan adalah ebook yang telah siap untuk diupload ke laman web ini. Draft2digital. Jangan berlengah lagi, tunjukkan bakat anda dalam bidang penulisan dan dapatkan pendapatan sampingan dengan menghasilkan ebook anda sendiri! Jom daftar!

 1,090 total views,  3 views today

Saya jual ebook saya kat PublishDrive

MARKETPLACE EBOOK PERSONALPLATFORM JUALAN EBOOK#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome

Untuk pengetahuan anda, pendaftaran adalah PERCUMA! Tiada yuran tersembunyi dan apa yang anda perlukan adalah ebook yang sudah siap untuk dijual melalui platform PublishDrive! Apa tunggu lagi? Jom buat duit dengan hasil penulisan ebook anda ke peringkat global. Jual buku anda ke seluruh dunia. My Affiliate link : Please Click link below https://admin.publishdrive.com/registration/aff/geinwoenterprise  1,068 total views,

 1,068 total views,  4 views today

Biodata Penulis blog/ebook

BIODATA PENULIS#art#beautiful#berlawandengansyaitanII#cute#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome#fashion#follow#followme#geinwoenterprise#happy#instadaily#instagood#like4like#love#me#nature#photography#photooftheday#picoftheday#repost#selfie#summer#tbt#vve #dropship

Bismillahirahmanirrahim. Saya adalah penulis baru dalam dunia penulisan. Sebelum ini saya hanya menulis di Blog sahaja dan tidak pernah menulis atau pun menjadi penulis jemputan sepertimana sejarah latar belakang penulis-penulis yang lain. Saya menerima pendidikan sehingga ke peringkat ijazah di Universiti Sains Malaysia (USM) dalam bidang pengurusan. Saya juga mempunyai kelulusan dalam bidang Diploma Komputer

 1,632 total views,  10 views today

What is the CFD

Uncategorized

A CFD is a contract between two parties. They agree to pay the difference between the opening price and closing price of a particular market or asset. It is therefore a way to speculate on price movement, without owning the actual asset. The performance of the CFD reflects the underlying asset. Profit and loss are…

 221 total views,  5 views today

Ki sa ki web hosting

Uncategorized

Ki sa ki web hosting?Web hosting se yon sèvis ki pèmèt òganizasyon ak moun posede yon sit entènèt oswa paj entènèt sou entènèt la. Yon lame entènèt, oswa founisè sèvis hosting, se yon konpayi ki bay teknoloji ak sèvis ki nesesè pou posede yon sit entènèt oswa yon paj entènèt sou entènèt la. Sit wèb…

 178 total views,  6 views today

NAK JANA PENDAPATAN DENGAN DROPSHIP BUKU?

Dropship#beautiful#bukubaru#bukubestseller#bukuedukatif#bukumalaysia#bukumelayu#bukumurah#bukuonline#bukuterbaik#bukuterkini#bukuterlajaklaris#cute#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome#fashion#happy#instagood#jomfollow#jomfollowigkami#jomfollowigsaya#jomfollowme#jomfollowmyig#jomfollowramai2#jomfollowsaya#like4like#love#NewArrival#OnSale#photooftheday#picoftheday#tbt

Lebih 8000 tajuk buku dari pelbagai Penerbit untuk anda jual. Dengan modal serendah RM20 anda boleh buka kedai buku online anda sendiri. TAK TAHU NAK BERNIAGA ONLINE? Kelas Sales dan Marketing setiap minggu secara percuma akan disediakan untuk anda. Dan setiap minggu akan ada sharing moment dari TOP DROPSHIPPER. ✅ TIDAK PERLU BELI STOK✅ BOLEH

 678 total views,  10 views today

“GAJI MASUK SEKEJAP JE HABIS”

Dropship#beautiful#bukubaru#bukubestseller#bukuedukatif#bukumalaysia#bukumelayu#bukumurah#bukuonline#bukuterbaik#bukuterkini#bukuterlajaklaris#cute#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome#fashion#happy#instagood#jomfollow#jomfollowigkami#jomfollowigsaya#jomfollowme#jomfollowmyig#jomfollowramai2#jomfollowsaya#like4like#love#NewArrival#OnSale#photooftheday#picoftheday#tbt

Pernah tak anda alami situasi di atas?Gaji masuk sekejap je habis buat bayar macam-macam.Ini bermakna pendapatan yang anda dapat sekarang tidak mencukupi untuk perbelanjaan anda.Kami ingin mencari orang mengalami situasi di atas untuk kami bantu jana pendapatan tambahan.Kami tidak janjikan anda terus jadi kaya tapi Insya Allah pendapatan anda bertambah.APA KELEBIHAN JOIN DROPSHIP KAMI🔥 Margin

 435 total views,  8 views today

Peluang untuk jana pendapatan tambahan dengan dropship buku.

Dropship#beautiful#bukubaru#bukubestseller#bukuedukatif#bukumalaysia#bukumelayu#bukumurah#bukuonline#bukuterbaik#bukuterkini#bukuterlajaklaris#cute#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome#fashion#happy#instagood#jomfollow#jomfollowigkami#jomfollowigsaya#jomfollowme#jomfollowmyig#jomfollowramai2#jomfollowsaya#like4like#love#NewArrival#OnSale#photooftheday#picoftheday#tbt

Yuran serendah RM20 seumur hidup. Tak perlu sewa kedai Tak perlu simpan stok Tak perlu proses order Tak perlu upah pekerja Tak perlu hantar barang Tak ada risiko stok tak terjual Dropship adalah sistem bisnes yang membolehkan anda menjual tanpa perlu menyimpan atau membeli stok terlebih dahulu. Siapa yang naik join, boleh baca info di

 599 total views,  12 views today

PENCARIAN AGEN DROPSHIP

Dropship#beautiful#bukubaru#bukubestseller#bukuedukatif#bukumalaysia#bukumelayu#bukumurah#bukuonline#bukuterbaik#bukuterkini#bukuterlajaklaris#cute#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome#fashion#happy#instagood#jomfollow#jomfollowigkami#jomfollowigsaya#jomfollowme#jomfollowmyig#jomfollowramai2#jomfollowsaya#like4like#love#NewArrival#OnSale#photooftheday#picoftheday#tbt

Kami ingin menjadi Suri Rumah yang ingin menambah pendapatan keluarga Dan ingin mempunyai perniagaan sendiri. KENAPA SURI RUMAH? Konsep dropship Hanya bekerja dari rumah Produk buku dan bahan bacaan TAK TAHU BERNIAGA? Jangan risau kami akan bantu anda sampai dapat jualan pertama. Kelas Marketing secara PERCUMA setiap minggu dan perkongsian rakan-rakan niaga setiap minggu TETAPI

 496 total views,  6 views today

SALES TERKUMPUL PUAN IZZATI IALAH RM250,000+ dalam 3 bulan!

Dropship#beautiful#bukubaru#bukubestseller#bukuedukatif#bukumalaysia#bukumelayu#bukumurah#bukuonline#bukuterbaik#bukuterkini#bukuterlajaklaris#cute#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome#fashion#happy#instagood#jomfollow#jomfollowigkami#jomfollowigsaya#jomfollowme#jomfollowmyig#jomfollowramai2#jomfollowsaya#like4like#love#NewArrival#OnSale#photooftheday#picoftheday#tbt

BERMULA HANYA 3 BULAN LEPAS, KINI SALES TERKUMPUL PUAN IZZATI IALAH RM250,000+, HANYA DENGAN MENJADI DROPSHIP BERSAMA USAHAWAN BUKU ! Zaman sekarang ini terlalu banyak produk yang mencari dropship..Tetapi sebagai dropship, kita WAJIB memilih produk yang ada ciri-ciri seperti berikut:-> Margin Keuntungan Yang Besar-> Modal Rendah-> Support dari HQ yg Mantap & Berterusan-> Senang dan

 575 total views,  6 views today

Bina Kekayaan Baru Melalui Bisnes Secara Dropshipping

Dropship#beautiful#bukubaru#bukubestseller#bukuedukatif#bukumalaysia#bukumelayu#bukumurah#bukuonline#bukuterbaik#bukuterkini#bukuterlajaklaris#cute#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome#fashion#happy#instagood#jomfollow#jomfollowigkami#jomfollowigsaya#jomfollowme#jomfollowmyig#jomfollowramai2#jomfollowsaya#like4like#love#NewArrival#OnSale#photooftheday#picoftheday#tbt

PENCARIAN AGEN DROPSHIP DI SELURUH MALAYSIA Siapa yang boleh join kami?-> Suri rumah-> Pelajar-> Sesiapa yang nak buat secara part time-> Nak cari pendapatan lebih untuk membantu keluarga-> Yang mahu belajar cara bisnes terkini tanpa modal, pendapatan tiada batas.-> Tidak suka jumpa orang, tidak pandai menjual-> Minat untuk mencuba bisnes cara baru secara dropship. Kenapa

 457 total views,  7 views today

MISI PENCARIAN DROPSHIP

Dropship#beautiful#bukubaru#bukubestseller#bukuedukatif#bukumalaysia#bukumelayu#bukumurah#bukuonline#bukuterbaik#bukuterkini#bukuterlajaklaris#cute#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome#fashion#happy#instagood#jomfollow#jomfollowigkami#jomfollowigsaya#jomfollowme#jomfollowmyig#jomfollowramai2#jomfollowsaya#like4like#love#NewArrival#OnSale#photooftheday#picoftheday#tbt

Kami mahu membuka peluang keemasan ini kepada 100 orang sahaja buat masa ini untuk join group dropship Usahawan Buku . Siapa yang kami nak cari ? suri rumah yang mahu membantu suami meningkatkan ekonomi keluargaAnak-anak yang mahu beri duit belanja lebih kepada emak dan ayah di kampungpelajar universiti yang mahu mencari duit sendiri dan dapat

 677 total views,  4 views today

SEBELUM HUJUNG BULAN, DOMPET PUN DAH MENIPIS….NAK MENANGIS RASANYA….

Dropship#beautiful#bukubaru#bukubestseller#bukuedukatif#bukumalaysia#bukumelayu#bukumurah#bukuonline#bukuterbaik#bukuterkini#bukuterlajaklaris#cute#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome#fashion#happy#instagood#jomfollow#jomfollowigkami#jomfollowigsaya#jomfollowme#jomfollowmyig#jomfollowramai2#jomfollowsaya#like4like#love#NewArrival#OnSale#photooftheday#picoftheday#tbt

HARI INI,PERGI KERJA, BALIK KERJA…ESOK, PERGI KERJA,BALIK KERJA….TAPI BILA PERIKSA, SEBELUM HUJUNG BULAN, DOMPET PUN DAH MENIPIS….NAK MENANGIS RASANYA…. 2020 adalah merupakan tahun paling getir dan mencabar, banyak bisnes telah terkesan dan ada juga yang terus ditutup. Ini adalah hakikat yang kita semua tahu dan sedari yang sedang berlaku di Malaysia.. Semasa ekonomi masih baik

 554 total views,  7 views today