Saya jual ebook saya di Google Play Book…

MARKETPLACE EBOOK PERSONALPLATFORM JUALAN EBOOK#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome

Selain di PublishDrive dan Draft2digital, saya juga menggunakan platform Google Play Book untuk memasarkan ebook-ebook terbitan Geinwo Enterprise. Cumanya, Google Play Book sangat ‘strict’ tentang pemasaran ebook menerusi channel mereka dan akaun publisher sangat limited. Walaubagaimanapun, apa yang paling saya suka mengenai pemasaran di Google Play Book adalah saya boleh membayar menggunakan kredit dari telefon

 3,477 total views,  2 views today

Saya jual ebook saya di Draft2digital

MARKETPLACE EBOOK PERSONALPLATFORM JUALAN EBOOK#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome

Saya juga menggunakan platform ini iaitu Draft2digital untuk memasarkan ebook yang saya telah hasilkan. Pendaftaran adalah percuma dan seperti biasa, apa yang diperlukan adalah ebook yang telah siap untuk diupload ke laman web ini. Draft2digital. Jangan berlengah lagi, tunjukkan bakat anda dalam bidang penulisan dan dapatkan pendapatan sampingan dengan menghasilkan ebook anda sendiri! Jom daftar!

 891 total views,  1 views today

Saya jual ebook saya kat PublishDrive

MARKETPLACE EBOOK PERSONALPLATFORM JUALAN EBOOK#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome

Untuk pengetahuan anda, pendaftaran adalah PERCUMA! Tiada yuran tersembunyi dan apa yang anda perlukan adalah ebook yang sudah siap untuk dijual melalui platform PublishDrive! Apa tunggu lagi? Jom buat duit dengan hasil penulisan ebook anda ke peringkat global. Jual buku anda ke seluruh dunia. My Affiliate link : Please Click link below https://admin.publishdrive.com/registration/aff/geinwoenterprise  818 total views

 818 total views

Biodata Penulis blog/ebook

BIODATA PENULIS#art#beautiful#berlawandengansyaitanII#cute#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome#fashion#follow#followme#geinwoenterprise#happy#instadaily#instagood#like4like#love#me#nature#photography#photooftheday#picoftheday#repost#selfie#summer#tbt#vve #dropship

Bismillahirahmanirrahim. Saya adalah penulis baru dalam dunia penulisan. Sebelum ini saya hanya menulis di Blog sahaja dan tidak pernah menulis atau pun menjadi penulis jemputan sepertimana sejarah latar belakang penulis-penulis yang lain. Saya menerima pendidikan sehingga ke peringkat ijazah di Universiti Sains Malaysia (USM) dalam bidang pengurusan. Saya juga mempunyai kelulusan dalam bidang Diploma Komputer

 1,469 total views,  1 views today

NAK JANA PENDAPATAN DENGAN DROPSHIP BUKU?

Dropship#beautiful#bukubaru#bukubestseller#bukuedukatif#bukumalaysia#bukumelayu#bukumurah#bukuonline#bukuterbaik#bukuterkini#bukuterlajaklaris#cute#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome#fashion#happy#instagood#jomfollow#jomfollowigkami#jomfollowigsaya#jomfollowme#jomfollowmyig#jomfollowramai2#jomfollowsaya#like4like#love#NewArrival#OnSale#photooftheday#picoftheday#tbt

Lebih 8000 tajuk buku dari pelbagai Penerbit untuk anda jual. Dengan modal serendah RM20 anda boleh buka kedai buku online anda sendiri. TAK TAHU NAK BERNIAGA ONLINE? Kelas Sales dan Marketing setiap minggu secara percuma akan disediakan untuk anda. Dan setiap minggu akan ada sharing moment dari TOP DROPSHIPPER. ✅ TIDAK PERLU BELI STOK✅ BOLEH

 38 total views,  6 views today

“GAJI MASUK SEKEJAP JE HABIS”

Dropship

Pernah tak anda alami situasi di atas?Gaji masuk sekejap je habis buat bayar macam-macam.Ini bermakna pendapatan yang anda dapat sekarang tidak mencukupi untuk perbelanjaan anda.Kami ingin mencari orang mengalami situasi di atas untuk kami bantu jana pendapatan tambahan.Kami tidak janjikan anda terus jadi kaya tapi Insya Allah pendapatan anda bertambah.APA KELEBIHAN JOIN DROPSHIP KAMI🔥 Margin

 30 total views,  2 views today

𝐔𝐁𝐀𝐇 𝐋𝐄𝐋𝐀𝐇 𝐉𝐀𝐃𝐈 𝐋𝐈𝐋𝐋𝐀𝐇

Book#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome

Segala amal itu bergantung pada niatnya, dan setiap orang hanya mendapatkan apa yang diniatnya. Kadang-kadang dalam usaha bagi mengejar satu matlamat hidup, terdapat bahagian daripada hidup kita yang harus dikorbankan. Demi memenuhi kehendak pekerjaan, keluarga terabai, kesihatan tidak kita fikirkan, bahkan hak Allah SWT pun dilewatkan. Padahal, itu hanya ketidakmampuan kita mengurus waktu ataupun memang

 46 total views

𝐌𝐄𝐍𝐆𝐄𝐌𝐁𝐀𝐑𝐀 𝐃𝐈 𝐁𝐔𝐌𝐈 𝐓𝐔𝐇𝐀𝐍

Dropship#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome

“Tidaklah mereka menjelajah di muka bumi, mereka mempunyai hati yang dapat memikirkan atau telinga dapat digunakan untuk mendengar? Kerana sebenarnya bukan mata yang butan, tetapi yang buta ialah hati dalam dada.” (Surah Al-Hajj, ayat 46) Kembara merupakan perjalanan yang panjang. Kembara juga pengalaman yang tidak mudah diukir jika kita tiada upaya berusaha untuk melangkah lebih

 82 total views,  2 views today

Patriot Sejati

Book#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome

Dia adalah seorang bekas perisik tentera. Dia bersuluk mendalami tasauf sehingga digelar sufi moden. Beban rahsia yang digalas menjadikan dirinya dalam buruan. Perjalanan sunyi sang wira memaksa dirinya meninggalkan hidup bermasyarakat. Segalanya demi keselamatan negara dan keluarga yang tercinta. Siapa sangka, dia berjaya menyingkap rahsia sufi melalui teknologi maunah dan kasyaf. Dengan anugerah luar biasa,

 70 total views,  2 views today

𝐒𝐄𝐃𝐈𝐀𝐊𝐀𝐍 𝐁𝐀𝐂𝐊𝐔𝐏 𝐏𝐋𝐀𝐍 𝐊𝐀𝐋𝐀𝐔 𝐏𝐊𝐏 𝐁𝐄𝐑𝐏𝐀𝐍𝐉𝐀𝐍𝐆𝐀𝐍

Dropship#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome

Kes dah mencecah 4,000 lebih dalam masa sehari. Tak mustahil kita akan mengalami PKP yang panjang dan lebih ketat. Bagi yang bekerja dalam sektor “Non Essential” lebih baik bersiap sedia mencari peluang untuk jana pendapatan tanpa modal. 𝐊𝐄𝐍𝐀𝐏𝐀 𝐓𝐀𝐍𝐏𝐀 𝐌𝐎𝐃𝐀𝐋? Sekarang buat waktu untuk habiskan duit simpanan untuk beli stok yang tak tahu akan terjual

 90 total views,  4 views today

View my WhatsApp Catalog

Book#bukubaru#bukubestseller#bukuedukatif#bukumalaysia#bukumelayu#bukumurah#bukuonline#bukuterbaik#bukuterkini#bukuterlajaklaris#ceritamisteri#ceritapendek#ceritasurprise#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#jomfollow#jomfollowigkami#jomfollowigsaya#jomfollowme#jomfollowmyig#jomfollowramai2#jomfollowsaya#like4like#love#love #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #happy #cute #like4like #tbt #picoftheday#love #instagood #photooftheday #fashion #beautiful #happy #cute #like4like #tbt #picoftheday #art #followme #follow #nature #summer #repost #me #selfie #instadaily #photography

Follow this link to view our catalog on WhatsApp: https://wa.me/c/601120898979  124 total views,  2 views today

 124 total views,  2 views today

Apa itu Dropship?

Dropship#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome

Dropship adalah sistem bisnes yang membolehkan anda menjual tanpa perlu menyimpan atau membeli stok terlebih dahulu. Cara sistem dropship berfungsi adalah seperti berikut: 1. Ejen dropship buat promosi kepada pelanggan 2. Pelanggan buat bayaran & beri info penghantaran kepada ejen dropship 3. Ejen dropship buat order menerusi sistem order syarikat dropship 4. Syarikat dropship buat

 110 total views,  3 views today

Peluang untuk jana pendapatan tambahan dengan dropship buku.

Dropship#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome

Yuran serendah RM20 seumur hidup. – Tak perlu sewa kedai– Tak perlu simpan stok– Tak perlu proses order– Tak perlu upah pekerja– Tak perlu hantar barang– Tak ada risiko stok tak terjual Dropship adalah sistem bisnes yang membolehkan anda menjual tanpa perlu menyimpan atau membeli stok terlebih dahulu. Siapa yang naik join, boleh baca info

 106 total views

“GAJI MASUK SEKEJAP JE HABIS”

Dropship#dropship#dropshipdiperlukan#dropshiper#dropshiping#dropshipmalaysia#dropshipmurah#dropshipneeded#dropshipper#dropshipping#dropshippingbusiness#dropshipsepatu#dropshipwanted#dropshipwantedmalaysia#dropshipwelcome

Pernah tak anda alami situasi di atas? Gaji masuk sekejap je habis buat bayar macam-macam. Ini bermakna pendapatan yang anda dapat sekarang tidak mencukupi untuk perbelanjaan anda. Kami ingin mencari orang mengalami situasi di atas untuk kami bantu jana pendapatan tambahan. Kami tidak janjikan anda terus jadi kaya tapi Insya Allah pendapatan anda bertambah. APA

 72 total views,  4 views today