Saya jual barang-barang di Lazada…

Lazada Shop#beautiful#cute#fashion#happy#instagood#jomfollow#jomfollowigkami#jomfollowigsaya#jomfollowme#jomfollowmyig#jomfollowramai2#jomfollowsaya#like4like#love#photooftheday#tbt

Saya menjual pelbagai barangan di Lazada dari sekecil-kecil barangan kepada barangan yang besar-besar. Saya sudah menyenaraikan hampir 300++ barang-barang di Geinwo BogShop-K. Saya dalam perancangan untuk menyenaraikan tambahan dalam 200++ barangan lagi ke dalam kedai maya ini. 1,153 total views, 6 views today

1,153 total views, 6 views today

Saya jual ebook saya di Lazada…

Lazada Shop#beautiful#bukubaru#bukubestseller#bukuedukatif#bukumalaysia#bukumelayu#bukumurah#bukuonline#bukuterbaik#bukuterkini#bukuterlajaklaris#cute#fashion#happy#instagood#jomfollow#jomfollowigkami#jomfollowigsaya#jomfollowme#jomfollowmyig#jomfollowramai2#jomfollowsaya#like4like#love#NewArrival#OnSale#photooftheday#picoftheday#tbt

Selain dari Google PlayBook, Draft2Digital dan PublishDrive, saya juga memasarkan ebook saya dengan menggunakan platform Lazada. Anda boleh klik link ini untuk melawat Geinwo Enterprise BlogShop di Lazada. Apa yang penting, ebook anda sudah boleh dibeli oleh pelanggan-pelanggan yang berminat dan mempunyai lokasi diserata dunia, Pasaran anda tidak terbatas dan berjalan 24 jam sehari. Apa

48 total views, no views today

Saya jual ebook saya di Google Play Book…

MARKETPLACE EBOOK PERSONALPLATFORM JUALAN EBOOK

Selain di PublishDrive dan Draft2digital, saya juga menggunakan platform Google Play Book untuk memasarkan ebook-ebook terbitan Geinwo Enterprise. Cumanya, Google Play Book sangat ‘strict’ tentang pemasaran ebook menerusi channel mereka dan akaun publisher sangat limited. Walaubagaimanapun, apa yang paling saya suka mengenai pemasaran di Google Play Book adalah saya boleh membayar menggunakan kredit dari telefon

1,981 total views, no views today

Saya jual ebook saya di Draft2digital

MARKETPLACE EBOOK PERSONALPLATFORM JUALAN EBOOK

Saya juga menggunakan platform ini iaitu Draft2digital untuk memasarkan ebook yang saya telah hasilkan. Pendaftaran adalah percuma dan seperti biasa, apa yang diperlukan adalah ebook yang telah siap untuk diupload ke laman web ini. Draft2digital. Jangan berlengah lagi, tunjukkan bakat anda dalam bidang penulisan dan dapatkan pendapatan sampingan dengan menghasilkan ebook anda sendiri! Jom daftar!

318 total views, no views today

Saya jual ebook saya kat PublishDrive

MARKETPLACE EBOOK PERSONALPLATFORM JUALAN EBOOK

Untuk pengetahuan anda, pendaftaran adalah PERCUMA! Tiada yuran tersembunyi dan apa yang anda perlukan adalah ebook yang sudah siap untuk dijual melalui platform PublishDrive! Apa tunggu lagi? Jom buat duit dengan hasil penulisan ebook anda ke peringkat global. Jual buku anda ke seluruh dunia. Sila lawati link ini : https://admin.publishdrive.com/registration/aff/geinwoenterprise 243 total views, no views today

243 total views, no views today

Biodata Penulis blog/ebook

BIODATA PENULIS#art#beautiful#berlawandengansyaitanII#cute#fashion#follow#followme#geinwoenterprise#happy#instadaily#instagood#like4like#love#me#nature#photography#photooftheday#picoftheday#repost#selfie#summer#tbt#vve

Bismillahirahmanirrahim. Saya adalah penulis baru dalam dunia penulisan. Sebelum ini saya hanya menulis di Blog sahaja dan tidak pernah menulis atau pun menjadi penulis jemputan sepertimana sejarah latar belakang penulis-penulis yang lain. Saya menerima pendidikan sehingga ke peringkat ijazah di Universiti Sains Malaysia (USM) dalam bidang pengurusan. Saya juga mempunyai kelulusan dalam bidang Diploma Komputer

712 total views, no views today

Cerita Santai “Mama Said”

Cerita Santai 6

Mama cakap aku ni umpama buku yang terbuka, macam-macam boleh ditulis di dalamnya. Jadi pastikan apa yang nak ditulis tu perkara-perkara yang baik-baik sahaja. Aku ingat lagi katanya, api yang paling hujung itu adalah api yang paling cepat terbakar dan aku kena ingat perkara ini elok-elok. Anak lelaki ni hatinya milik mamanya. Susah mamanya nak

47 total views, no views today

Cerita Santai V

Uncategorized

Aku berjalan perlahan menaiki eskalator sogo dan bertentang mata dengan seorang wanita yang seperti pernah ku lihat. Dia mengukir senyum dan menyebut namaku. Kami berselisih dan dia masih menoleh ke arahku sambil melambai tangan. Eskalator ku arah ke atas manakala eskalatornya arah ke bawah. Aku bingung. “Siapa tu”? bisik hatiku. Aku menoleh semula ke bawah,

97 total views, no views today

CERITA SANTAI IV

Cerita Santai IV#ceritamisteri#ceritapendek#ceritaringkas#ceritasantai#ceritasaspen#ceritaseram

Cerita Santai IV Petang tu hujan turun dengan lebat. Aku berhenti sekejap kat hentian motor bawah jambatan menghala ke jalan parlimen. Masa aku buka helmet nampak macam ada orang tengah mencangkung kat atas bukit kat tepi tempat aku parking motor. Aku buat tak tahu sahaja sebab aku beranggapan gelandangan kot. Aku mengelap muka dan kepala

117 total views, no views today

Panduan Mudah Menukar Word Ke PDF

Panduan Mudah Menukar Word Ke PDF#panduan#panduanmudahpdf#panduanmudahword#panduantukarwordkepdf#teknikmudah#teknikoffline

Kebanyakan penulis buku suka menaip cerita mereka dengan menggunakan perisian MS Word kerana ia merupakan perisian yang paling mudah dan senang untuk digunakan. Kebetulan pula, banyak kemudahan-kemudahan dalam perisian tersebut boleh digunapakai bagi ‘mencantikkan’ lagi bentuk penulisan yang dihasilkan seperti jenis font, saiz font, warna font, table, formatting, menambah garisan, bentuk tertentu dan berbagai-bagai lagi

105 total views, no views today

SEMPURNA

SEMPURNA#islamituindah#keampunan#muhasabahdiri#taubat#tuhanku

Sempurna Cinta yang kucari sejak kecil lagi membawa aku merata-rata Aku tak faham apa yang ku rasa Semakin aku melayannya semakin aku tenggelam didalamnya Aku cuba menyedarkan diriku yang terasa makin hanyut Dunia ini terasa terlalu luas untuk melihat deritaku Tiada siapa yang peduli Sesungguhnya cintaku ini tidak kekal rupanya Aku beralih arah Kali ini

82 total views, no views today

Cerita Santai III

Cerita Santai III#ceritamisteri#ceritapendek#ceritaringkas#ceritasantai#ceritasaspen#ceritaseram

Cerita Santai III Lokasi : Pejabat Waktu : 10.30 pagi Seseorang mengetuk pintu bilik. Aku : Masuk… Kawan : Assalammualaikum… Aku : Waalaikum salam. Ya, tuan. Lama tak jumpa… Kawan : Apa kabar ente? Aku : Ana baik baik sahaja. Ente? Kawan : Ana sihat, alhamdulillah… Aku : Baiklah, apa yang ana bole bantu ente?

113 total views, no views today

Cerita Santai II

Cerita Santai II#ceritamisteri#ceritasantai#ceritasaspen#ceritaseram

Cerita Santai II Malam tu aku balik kerja lewat. Tapi aku dah maklum dengan isteriku yang tersayang. Aku tak mahu dia tertunggu-tunggu aku balik. Lebih baik dia tidur sebab aku faham kerjanya dirumah banyak. Dahlah kerja kat ofis menimbun balik rumah  nak uruskan anak, suami dan macam-macam lagi. Sebagai seorang suami yang amat memahami seorang

91 total views, no views today